PARTENERII NOSTRI

CUM AR PUTEA DOI OAMENI SA UMBLE IMPREUNA FARA A FI IN ACORD?

BISERICA CITY CHURCH (HERNING, Danemarca)

Toate actiunile care au avut loc in Romania inca de la inceput, au fost sponsorizate de catre Biserica City Church – Herning, Danemarca; generozitatea oamenilor (atat lideri cat si membrii, copii si adulti) s-a concentrat pe o profunda determinare si consecventa. Aceasta determinare si consecventa a facut posibila calatoriile, salarizarile si totodata implinirea nevoilor personale a pastorilor, cum ar fi achitarea chiriei locatiilor luate in folosinta, antrenamentul oamenilor cheie in locatia de baza in Muar, Malaezia cat si investitia in Casa de Copii din Aiud. Biserica intelege si are o profunda convingere cu privire la atributiile sale principale, si anume de a investi in zidirea bazelor apostolice. Zidirea acestor baze apostolice constituie singura cale prin care Imparatia poate penetra orase, regiuni si in cele din urma intreaga natiune, influentindu-i destinul intr-un mod profund si de durata… acestea fiind motivele investitiei bisericii din Danemarca in natiunea romana.

 

Website

BISERICA ‘ALL NATIONS SANCTUARY’ & DR. JONATHAN DAVID

ALL NATIONS SANCTUARY este biserica locala a carei temelii au fost puse cu doua decenii in urma de catre Dr Jonathan David si sotia acestuia. In paralel, aceasta biserica reprezinta baza globala pt Reteaua Internationala Isaac si totodata un loc de antrenament pt pastori si oameni cheie din diverse natiuni.

 

ALL NATIONS SANCTUARY constituie un camin spiritual pentru pastorii si oamnii cheie din Reteaua Isaac – un loc in care acestia pot urma cursuri regulate de antrenament in vederea informarii precise despre lucrurile Spirituale. Ca si rezultat, aceste antrenamente asigura implementarea unei umblari precise in Spirit, lucrare si conectare. Astfel cei prezenti pot deveni un grup de oameni uniti care sa poata duce lucrarea pana la capat, o forta cu o reala capacitate de a purta atributiile globale incredintate tuturor acelora care au statutul de tata.

 

Website