BUN VENIT PE WEBSITE -UL
ISAAC ROMANIA

BUN VENIT PE WEBSITE-UL ISAAC ROMANIA

Te invitam cu drag sa faci parte din proiectul lucrarii lui Dumnezeu, prin intermediul ‘ISAAC Romania’. Acest website iti ofera posibilitatea de a-ti face cateva impresii in linii mari cu privire la ce semnifica ISAAC Romania si ceea ce sustine si cauta sa realizeze cu multa pasiune. Inca de la bun inceput preocuparea primordiala a fost de a vorbi Cuvantul lui Dumnezeu intr-un spirit clar si o gandire curata, cat si intr-un context a carei baza sa-l constitue atat puritatea inimii, a sufletului cat si curajul si consecventa.

 

Cuvantul si Spiritul sunt factorii prin care Dumnezeu creaza si zideste, doi factori de neoprit (Faptele Apostolilor 13, 49 si 19,20); acesti doi factori sunt cei care in cele din urma isi croiesc cale in profunzime si provoaca/contesta fara intrerupere ceea ce omul a creat si zidit pe cont propriu, prin propriile cuvinte si eforturi personale. Totodata Cuvantul si Spiritul este cel ce va provoca ceea ce omul a zidit datorita nevoilor sale sufletesti, nesatisfacute si care tanjesc dupa putere si popularitate.

 

Asadar, esti bineveniti sa faci turul website-ului… apreciem vizita ta.

Scurt Istoric

Dumnezeu a initiat totul incepand din anul 1993 cand pastorul Philip DuPont a primit un Cuvant de o mare simplitate din partea lui Dumnezeu, si anume: “Continua sa vorbesti Cuvantul pana cand o noua generatie se va trezi si va prinde viata.”; acest Cuvant avea la baza istorioara din Luca 7, 11-17. El a facut intocmai…si ceea ce a urmat a fost dupa cum ii spusese Dumnezeu. In consecinta, s-au nascut doua biserici: Centrul Crestin Iosua in Aiud si Centrul Crestin Caleb in Cluj-Napoca. Dupa ce criteriile ambelelor biserici au fost bine stabilite si au fost ridicati lideri care sa isi assume responsabilitatea, ambele lucrari au fost incredintate pastorilor romani desemnati in cele doua locatii.

 

Pe langa lucrarile din cele doua orase, Cuvantul a mai fost vorbit si in alte orase, cum ar fi: Oradea, Turda, Bucuresti, Brasov, Mangalia, Sighisoara si Targu-Mures.

 

La scurt timp dupa inceputul modest din Aiud, o alta lucrare considerabila a luat nastere cu scopul de a ajuta orfani, de a lucra cu o parte din copiii abandonati; scopul a fost de a-i ajuta pe acesti copii si de a-i creste in valori spirituale, dupa tipare ale Imparatiei lui Dumnezeu. Asadar, pentru a servi acestui scop de ajutorare a copiilor abandonati, s-a decis achizitionarea unei case in care acesti copii sa creasca si sa primeasca ajutorul necesar; de asemenea s-a pus accentul pe integrarea copiilor in familii iubitoare si dornice de a adopta. In decursul desfasurarii acestui proiect, o familie si-a exprimat dorinta de a-si asuma responsabilitatea pt cei 5 copii (frati de altfel) care erau deja in grija casei de copii din Aiud, si in cele din urma toti cei 5 copii au devenit parte din familia lor.

 

Incepand din anul 2012 o baza apostolica noua este in curs de dezvoltare in Cluj-Napoca.

Directia inspre care ISAAC 2015-2016 isi indreapta atentia

Directia inspre care ISAAC isi indreapta atentia este in continuare aceasi si foarte clara. Strategia principala este:

CRESTINI AUTENTICI

ridicarea unor credinciosi biruitori care vad dincolo de ce se vede, o noua populatie de crestini autentici (centrati in totalitate pe Hristos)

MANDATUL IMPARATIEI

calauzirea Bisericii in mandatul Imparatiei dat de Dumnezeu, cu o deosebita consideratie pentru oras si natiune, in asa fel incat Imparatia Sa, sa se poata manifesta si sa-si aduca aportul prin influenta cereasca in diferitele domenii ale societatii prin reprezentanti destoinici

TIPARE ZIDITE CU PRECIZIE

zidirea unui destin profetic in credinciosi, si totodata zidirea lor – ca pe niste pietre vii – in biserica-Imparatiei, in conformitate cu tiparul apostolic

Lucrarea este indrumata de pastorii Else si Philip DuPont – ei fiind ajutati de o echipa de fii spirituali care coordoneaza si monitorizeaza buna functionare a lucrarii locale.

philip-3
philip-2
philip-1

Program

Programul intalnirilor este simplu si s-a dovedit a fi potrivit si eficace: in general avem ‘Seminar de O Zi’ atat in Cluj cat si in Bucuresti – intalniri deschise pentrut toti crestinii interesati. Persoanele conectate la lucrarea de baza din Cluj Napoca, au oportunitatea de a participa la intalniri in mod regulat. Intalnirile constau atat in partasie si schimburi de idei cat si in instruire eficienta.

 

Atunci cand va fi lansata biserica propriu-zisa, programul de intalniri se va schimba in functie de noile circumstante, insa tiparele de baza vor ramane neschimbate – deoarece intreaga lucrare are ca baza cultura si principiile biblice ale Imparatiei.

 

FINATE

Nu suntem adeptii luarii de oferte in cadrul intalnirilor, iar intrarea la intalniri/seminarii este gratuita; insa daca doresc, participantii la seminarii sunt binevenit sa investeasca – in masura in care ii calauzeste Dumnezeu – in lucrarea pe care Dumnezeu o face prin ‘ISAAC Romania’. Oamenii conectati dau zeciuiala, ca si onoare fata de Dumnezeu – care zideste – care a incredintat lucrarea acelora dispusi sa zideasca, ducand astfel lucrarea la bun sfarsit.

 

TINERII

Dumnezeu le-a incredintat parintilor intreaga responsabilitate pentru buna desfasurare a pregatirii spirituale a copiilor lor. Pentru a sustine acest proces de antrenament spiritual, copiii si tinerii sunt incurajati sa participle la seminarii, deoarece ii consideram ca fiind parte importanta si concludenta a Casei.

CASA DE COPII – AIUD

Familiei Man (Mariana si Ghita Man) i-a fost incredintata cresterea celor 5 copii (frati) – care erau deja in grija casei de copii din  Aiud – in acord cu parintii copiilor si autoritatile sociale competente. Familia in sine si munca pe care o depune este recunoscuta si supervizata la perioade regulate de catre autoritatile competente. Sursa finantelor o reprezinta donatiile. Mariana si Ghita au un fiu, Paul.

 

INFORMEAZA-TE

Daca doresti sa beneficiezi de informatii actualizate cu privire la lucrarea ISAAC al pastorilor Else si Philip DuPont, ai posibilitatea de a-i urmari pe urmatoarele pagini de pe retelele de socializare: ‘Philip DuPont’, ‘Apostolic Reformation’ (informatii atat cu privire la lucrarea lor din Romania cat si din alte tari).

 

DR JONATHAN DAVID SI ISAAC INTERNATIONAL

isaac-smallHelen si Dr Jonathan David sunt pastorii bisericii ‘All Nations Sanctuary’ din Muar (Malaysia) si totodata fondatorii retelei ISAAC Network (International Strategic Alliance of Apostolic Churches). Pastorii Else si Philip DuPont sunt conectati ca si fii spirituali la pastorii Helen si Dr Jonathan David – acestia din urma fiind sursa principala a lor in ceea ce priveste calauzirea spirituala profetica.

www.jonathan-david.org

TABARA EUROPEANA DE TINERI

O GENERATIE ALEASA CU ROLUL DE A FORMA NEPRIHANIREA IN NATIUNI